Zakład Wędliniarski Andrzej Stania
44-266 Świerklany, ul. Szerocka 14
UWAGA ZMIANA NUMERU: tel. 577 982 368
Wyszukaj :


Musisz uaktualni Flash Player'a
Jesli chcesz zaktualizowa Flash Player'a kliknij tutaj.

FIRMA ZATRUDNI NA STANOWISKA:
Kelner ; Kucharz,
informacje pod nr. telefonu
577 982 368
Korytko DROBIOWE
devolay, nugettsy drobiowe, podudzia z kurczaka pieczone, udka z kurczaka faszerowane, pierogi z mięsem, warzywa gotowane, ziemniaki pieczone, kapusta zasmażana
Czytaj więcej
Szynka Mistrza Andrzeja

Koryto FAMILIJNE
Rolady wieprzowe, Szaszłyki wieprzowe, Schab z kością panierowany, Nugettsy drobiowe, Pierogi kapusta i pieczarki, Pierogi z mięsem, Łódeczki ziemniaczane, Kapusta czerwona, Sos pieczeniowy
Czytaj więcej
Bądź na bieżąco ...

Nowy sklep firmowy - Wędzarnia Mistrza Andrzeja (Czwartek, 2011-04-21)


W kwietniu uroczyście otwarliśmy nowy sklep firmowy Wędzarnia Mistrza Andrzeja w Świerklanach przy ul. Szerockiej 14 (sklep znajduje się obok zakładu produkcyjnego). Gościem specjalnym otwarci był Remigiusz Rączka. Zobacz kilka zdjęć z otwarcia.
Zobacz galerię
Rekord Guinnessa pobity w Stanowicach (Środa, 2011-04-06)


Rekord Guinnessa w pieczeniu największego pasztetu pobity został w nowo otwartej restauracji Cykada w podoławskich Stanowicach. Gigantyczny pasztet ważył 102 kilogramy - o 34 kg więcej niż wynosi ostatni rekord w tej kategorii.

Czytaj więcej | Zobacz galerię
Stania w Europarlamencie w Brukseli (Środa, 2010-10-06)


Dnia 06.10.10r w Europarlamencie w Brukseli odbyła się prezentacja polskiej dziczyzny. Wyroby prezentował min. Zakład Wędliniarski Stania. Zobacz zdjęcia z pokazu.

Zobacz galerię
Dziczyzna Polska (Piątek, 2010-10-06)
W ofercie firmy Stania możecie Państwo znaleźć tradycyjne wyroby jak i wszelakie mięsa z dziczyzny
Czytaj więcej
Targi Polagra-Food 2010 przeszły do historii ... (Piątek, 2010-10-01)

16 września na Międzynarodowych Targach Poznańskich dobiegł końca blok wydarzeń dedykowanych przemysłowi spożywczemu i gastronomi oraz branży opakowań i logistyce. Tegoroczne targi Polagra-Food, Polagra-Tech, Gastro Trendy, Smaki Regionów i Taropak zgromadziły ponad 1300 wystawców. Ekspozycja zajęła powierzchnię 70 000 metrów. W czasie 4 dni targów zaprezentowano ponad 400 nowości oraz zorganizowano kilkadziesiąt konferencji, paneli dyskusyjnych, pokazów, szkoleń i degustacji. Wystawę odwiedziło 45 tysięcy osób.
Czytaj więcej | Zobacz galerię
  1   2  [ 3 ]  4   5   6   7  

Ta strona korzysta z plików cookie czytaj więcej... Strona główna E-mail Drukuj Mapa serwisu
Projekt i prowadzenie:GRAFNET